Lås & Avlopp

Hej alla medlemmar.

Tack för ert tillmötesgående med tillträde för våra leverantörer som fixat med lås och avlopp.

Nu är allt klart med våra lås vilket innebär att vi har nya huvudnycklar som vi har full kontroll på. Det innebär också att systemet med taggar nu är sjösatt, och vi håller på att dela ut taggar till de som är i huset nu. Övriga löser vi framöver.
Vet ni med er att ni snart ska komma till ön, så hör av er till styrelsen, om ni inte redan gjort det, så löser vi så ni får taggar.

Om ni kommer med någon av båtarna och inte har några taggar men vill ner i garaget så fungerar följande. Man kommer in i entrén med nyckel (ej plastkort) eller kod och kan gå den vägen ner i garaget samt öppna inifrån.

Det har kommit till vår kännedom att några lägenhetsinnehavare endast använder plastkorten och inte metallnyckel. Detta kan potentiellt orsaka att vederbörande inte kommer in i sin lägenhet då det finns risk att de som med huvudnyckel nu varit i lägenheten har låst densamma med nyckel. Meddela oss i så fall, så ser vi till att låset blir upplåst.

Det har hänt saker med våra avlopp också. I morgon onsdag den 20 oktober avslutas spolningen av samtliga avlopp. Det är gjort i förebyggande syfte för att minska risken för kostsamma stopp. Arbetet har även här gått smärtfritt och man har haft full kontroll på lägenheterna under för att undvika översvämningar.

Om någon trots allt skulle drabbas av stopp i avloppen framöver, så rekommenderar vi starkt att ni kontaktar Riksbyggen.
Händer det utanför kontorstid så har vi två leverantörer, Jerkebys (0498-29 89 89)  och Tony Båtelssons Alltjänst (0702 – 19 29 24).

Båda dessa leverantörer känner fastigheten väl, och vet också hur de ska bevaka lägenheterna under för att undvika översvämningar.

Till sist, glöm inte att spola en extra gång efter varje toalettbesök!

Hälsningar / Styrelsen