Bredband – TV information

Här kommer vi nu under tiden vi går in i de nya avtalet med Telia, att lägga upp aktuell information och svar på eventuell frågor.

Byte av router och TV-box, kan ni göra när ni vill, det finns inga beroenden. Ni kan senare få installationshjälp från Telia i samband med installation av Smarta Hemmet. Vill ni utnyttja det, hämta ändå ut utrustningen och ha den i lägenheten i väntan på installation. Mer information runt planering av installationerna kommer framöver.

Instruktion för byte av TV-box.

Instruktion för utbyte av router

Utbytt utrustning returneras, samlas in av styrelsen.

Abonnemang
För de boende som har Telia med tjänster över de kollektiva tjänsterna ex. om en boende har tv-paket Stor eller högre hastighet ex 500 Mbit/s gäller ”uppköpspris” för dessa tjänster efter det att de kollektiva tjänsterna har kommit igång.
Prisförändringen sker med automatik men samma gäller här som ovan vad det gäller faktureringen, det kan släpa något. De som har tex. C More eller Viasat behåller detta om de inte kontaktar Telia för förändring. För frågor och funderingar är det kundtjänst som finns till för medlemmarna att svara på allt kring de individuella valen. Tel 020-202070,

Uppköpspriserna på bredband är:
Bredband 500 Mbit: 99 kr/månad (Ordinarie pris är 699 kr/månad)
Bredband 1000 Mbit: 199 kr/månad (Ordinarie pris är 999 kr/månad)
Uppköpen faktureras inte till föreningen utan skickas till berörd medlem.

Vi har ännu inte fått leveransdatum från Telia på nya avtalet.

Fast telefoni

I avtalet ingår fast telefoni, som kan beställas av Telia på 020-202070. Beställer man abbonemangsformen Rörlig, så kostar endast eventuella utgående samtal. Inga månadsavgifter. Se prislista hos Telia